Панирани пържоли с юфка
Необходими продукти
  • • 4 бр. свински пържоли
  • За панировката:
  • • 2 бр. яйца
  • • черен пипер, сол
  • • 1 ч.ч. галета
  • • 1 ч.ч. настърган кашкавал
  • За пържене:
  • • 30 г масло
  • • 1 с.л. растително масло
  • За гарнитура:
  • • 400 г юфка
  • • 30 г масло
Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със солта и черния пипер. Галетата се смесва с кашкавала. Всяка пържола се потапя последователно в яйцето, после в сместа от галетата с кашкавал. Така приготвените пържоли се оставят малко да се изсушат, преди да се изпържат в сместа от масло и олио, по 10 минути от всяка страна.
Отделно юфката се сварява във вряща подсолена вода. Изцежда се добре и се смесва с 30 г растително масло. Сервира се като гарнитура към пържолите.
Рецептата е добавена от samira на 2 Юли 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.